Asteras Tripolis - Panathinaikos ζωντανά σκορ, H2H και
Έπειτα από πέντε αποτυχημένες προσπάθειες με τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα. Τα προβλήματα για τον Ηρακλή Μεταξά δεν απουσιάζουν, γεγονός που καθιστούν ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή της ομάδας. Σε αγωνιστικό επίπεδο, λοιπόν, εκτός είναι ο αμυντικός Καρμόνα. Δύσκολα θα προλάβουν ο μέσος Μουνάφο και ο μεσοεπιθετικός Σίτο.
Ο μεγάλος ενθουσιασμός των φιλάθλων φάνηκε ξανά στην… πράξη! Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ. «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ενδέχεται να υπάρξουν ορισμένες επιστροφές εισιτηρίων από χορηγούς, τα οποία και θα τεθούν προς διάθεση. Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο της ομάδας μας για την υποστήριξη και το μεγάλο ενδιαφέρον του να παρακολουθήσει από τις κερκίδες του γηπέδου την αναμέτρηση».
Ασταμάτητο το πράσινο τρένο, 7Χ7 με Αϊτόρ ξανάΟ Παναθηναϊκός με τον Αϊτόρ να πετυχαίνει το όγδοο φετινό του τέρμα νίκησε και τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο με 1-0, έκανε το επτά στα επτά στη διάρκεια της σεζόν και παραμένει μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League έχοντας το απόλυτο έως τώρα. Ο Παναθηναϊκός με τον Αϊτόρ να βρίσκει δίχτυα ξανά και να λύνει το γόρδιο δεσμό για το τριφύλλι πήρε μια σημαντική νίκη κόντρα στον Αστέρα με 1-0 και έσπασε μια ακόμη αρνητική παράδοση που κρατούσε από τον Δεκέμβριο του 2019 και επτά σερί αγώνες χωρίς νίκη για τους πράσινους. Το τριφύλλι έκανε το επτά στα επτά στη σεζόν, έχει το απόλυτο έως τώρα στη βαθμολογία και δείχνει ασταμάτητο με τον Αϊτόρ να οδηγεί τους πράσινους από νίκη σε νίκη καθώς σκόραρε και κόντρα στους Αρκάδες, και αυτό ήταν το όγδοο φετινό του τέρμα με τον Ισπανό να είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος έως τώρα.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ LIVE STREAM SuperleagueLIVE GREEK TV ANT1 LIVEΔείτε το ANT1 Live στο ίντερνετ. Παρακολουθήστε δωρεάν σε ζωντανή μετάδοση το ελληνικό κανάλι όπου και αν βρίσκεστε από … [Read More... ]OPENΔείτε το OPEN Live στο ίντερνετ. ]MEGAΔείτε το MEGA Live στο ίντερνετ. ]ALPHAΔείτε το ALPHA Live στο ίντερνετ. ]STARΔείτε το STAR Live στο ίντερνετ. ]ΣΚΑΪΔείτε το SKAI Live στο ίντερνετ. ]ΕΡΤ1Δείτε το ΕΡΤ1 Live στο ίντερνετ.
Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Η ομάδα έχει πολύ μεγάλες βλέψεις». Την εκτίμηση του κόσμου του Παναθηναϊκού στο πρόσωπό του: «Τα αισθήματα είναι αμοιβαία, έχω εισπράξει πολλή αγάπη και τους ευχαριστώ. Από την πλευρά μου θα κάνω πάντα ό, τι μπορώ και ό, τι περνά από το χέρι μου για να χαίρονται κι αυτοί με τη χαρά μου και για να τους ευχαριστώ». Αν βρίσκεται στο 100% μετά τον τραυματισμό του: «Πλέον μπορώ να πω μετά και την προετοιμασία πως νιώθω πολύ διαφορετικά με τον πρώτο καιρό που επέστρεψα. Πέρσι ήταν λίγο δύσκολο το πρώτο διάστημα μετά την επιστροφή μου.
Είναι ένα σημαντικό βραβείο για εμένα. Ελπίζω και μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλα. Θέλω να το αφιερώσω στην οικογένειά μου, η οποία είναι δίπλα μου σε κάθε στιγμή. Είτε είναι καλή είτε κακή. Σε όλους τους φίλους μου στην Αργεντινή και βέβαια στην κοπέλα μου. Tο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Και εγώ από την πλευρά μου κάνω ό, τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει αυτόν τον στόχο. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό με τον Παναθηναϊκό. Μιλάμε για τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Ωστόσο, εμείς θα πάμε με τα δικά μας “όπλα” για να δώσουμε αυτή τη μάχη και ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα». Παναθηναικος – Αστερας Τριπολης Live Streaming: Μίλησε για όλους και για όλα ο Κουρμπέλης Όνειρο αποτελεί για τον Δημήτρη Κουρμπέλη η κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε σε μεγάλο ραδιοφωνικό σταθμό.
[ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΏ!!!] Αστέρας Τρίπολης Παναθηναϊκός
[ΣΕ ΣΎΝΔΕΣΗ] Παναθηναϊκός ΑΕΚ ζωντανή 2022 28/12/2022
(Ζωντανά HD#) Αστέρας Τρίπολης εναντίον Λαμία ζωντανή
((ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ***)) Λεβαδειακός εναντίον Ιωνικός και ζωντανή
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ LIVE STREAMING
Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού. Αν ονειρεύεται την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Την περίμενα την ερώτηση αυτή… Η αλήθεια είναι πως αποτελεί ένα από τα όνειρα που είχα όταν ήρθα στην ομάδα. Η ομάδα έχει μεγάλη ιστορία και ανεξάρτητα από την κατάσταση που βρίσκεται πρέπει να παλεύει για να πρωταγωνιστεί. Φέτος έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα, έχουμε βάλει γερές βάσεις, αλλά δεν θέλουμε να το συζητάμε.
Ο κ. Γιοβάνοβιτς θέλει να συνδυάζει αποτέλεσμα και απόδοση. Το εγχείρημα αυτό χρειάζεται χρόνο, αλλά δεν πέρασε πολύ χρόνος. Η ομάδα από το δεύτερο μισό πέρσι ανέβηκε πολύ και για μένα παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα». «Δεν συζητάμε ιδιαίτερα για τον τίτλο στα αποδυτήρια» Αν οι παίκτες συζητούν πως είναι η ευκαιρία τους φέτος: «Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου και παίζοντας τόσο καλά την περασμένη σεζόν, περιμένεις να εξελιχθεί ακόμη καλύτερα η νέα σεζόν έχοντας βάλει τις βάσεις και προσθέτοντας κάποιες πινελιές. Στο μυαλό ήταν μια εξίσου καλή πορεία και ακόμη καλύτερη.
Και αφετέρου λόγω της προϊστορίας στις αναμετρήσεις των δύο συλλόγων. Ο Παναθηναϊκός έχει το απόλυτο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Έχει πετύχει έξι νίκες σε ισάριθμα ματς. Δύο από αυτές ήταν στα ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ και μάλιστα και οι δύο ήταν με ανατροπή. Οι «πράσινοι» έχουν παρουσιάσει ένα πολύ καλό πρόσωπο έως τώρα. Ακόμη και στα παιχνίδια που έμειναν πίσω, αντιμετώπισαν ψύχραιμα και βάσει σχεδίου την κάθε κατάσταση και κατάφεραν και στα δύο ματς, να πάρουν τη νίκη. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην Τούμπα ήταν ο Αϊτόρ.
Ήμουν πολύ πίσω σε σχέση με τα υπόλοιπα παιδιά, αλλά φέτος νιώθω αν όχι στο100% πολύ κοντά στο 100%». Έβλεπε ότι ο Παναθηναϊκός θα διεκδικεί το πρωτάθλημα: «Μπορώ να πω ότι ήρθε σχετικά γρήγορα. Από την αρχή είχα διαπιστώσει μια τελείως διαφορετική φιλοσοφία. Την χρονιά πριν έρθει ο προπονητής η ομάδα έπαιζε μόνο για το αποτέλεσμα και είχε απόδοση από μέτρια ως κακή και απλώς έπαιρνε κάποια αποτελέσματα.
Παναθηναικος - Αστερας Τριπολης Live Streaming: Δείτε ζωντανάΠαναθηναικος – Αστερας Τριπολης Live Streaming | Panathinaikos – Asteras Live Streaming: Ένα από τα παιχνίδια με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην 7η αγωνιστική διεξάγεται στο «Απ. Νικολαΐδης». Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (19:30). Widget not in any sidebars Έχει ενδιαφέρον αφενός για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.
Super League 1 - Αποτελέσματα - GRANDSPORT
Καθώς στο 76' ο Ισπανός εξτρέμ κυνήγησε μια φάση μέσα στην περιοχή, βρήκε τη μπάλα προ του Άλβαρες ο οποίος τον ανέτρεψε. Ο διαιτητής Παπαδόπουλος έδωσε συνέχεια στο ματς αλλά κλήθηκε από το VAR να δει ξανά τη φάση. Και έδωσε πέναλτι. Ο Αϊτόρ πήρε τη μπάλα, την έστησε στην άσπρη βούλα και νίκησε τον Παπαδόπουλο καθώς τον έστειλε στην άλλη γωνία και σημείωσε το όγδοο φετινό γκολ του. Ο Παναθηναϊκός είχε διπλή ευκαιρία με τον Βέρμπιτς για να πετύχει ένα ακόμη γκολ στο 90+5' αλλά ο Σλοβένος δύο φορές νικήθηκε από τον Παπαδόπουλο που κράτησε "ζωντανή' την ομάδα του. Μάλιστα ο Αστέρας θα μπορούσε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα να ισοφαρίσει το σκορ αλλά ο Σίτο που βρέθηκε σε θέση βολής στο δεύτερο δοκάρι έκανε το σουτ με τον Μπρινιόλι να διώχνει σε κόρνερ.
Ζωντανές Αθλητικές Μεταδόσεις - Cyta
NOVASPORTS | Αθλητικά νέα | Βίντεο | Live Streaming
(ΖΩΝΤΑΝΉ ΜΕΤΆΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ