Një tjetër faktor që ndikon në rritjen e obezitetit është përdorimi i alkoolit dhe i pijeve të ëmbla. Mjeku thotë se edhe rritja e jetëgjatësisë në vendin tonë ka ndikuar në shtimin e numrit të diabetikëve. Category: Sport. Love Albania - Takime Falas Shqip? faqet më të mira të lidhjes në Cërriku Shqiperia. shërbime falas takimesh në Bulqiza Shqiperia? vendi më i mirë për tu lidhur Bilishti Shqiperia.
[[[Live Sport*]]@@] Bylis Ballsh Erzeni transmetim i
Siasi Koçiu dhe Prof. tivitetit sizmik, mbi bame të cilat punojnë Dr. Betim Muço, publizën e të cilës ndërtuesit inxhinierët e ndërtimit kuan monografinë e tyre mund të ngrenë objekte. strave, në mënyrë që të jenë të detyrueshme Megjithatë ka ardhur koha të ketë harta të për të gjithë ndërtuesit në vend. Sipas këtij reja, të cilat kanë edhe një kosto.
EKSKLUZIVE/ Nga stoli apo në fushë nesër ndaj Erzenit? Trajneri Josa merr vendimin për BalajnVllaznia e Mirel Josës ka mbyllur përgatitjet për ndeshjen e rradhës ndaj Erzenit për javën e 19-të të Abissnet Superiore. Kuqeblutë janë nisur tashmë drejt Durrësit për t’u grumbulluar, aty ku do të luajnë mbrëmjen e nesërme ndeshjen ndaj shijakasve. Për këtë përballje, “Shkodra Sport” mëson se e veçanta dhe ajo që bie në sy do të jetë aktivizimi si titullar i sulmuesit shkodran Bekim Balaj. Afrimi i bujshëm i klubit shkodran pritet ta nisë nga minuta e parë mbrëmjen e nesërme kundër Erzenit.
(Transmetim televiziv###) Erzeni Teuta Durrës transmetim i
“Abissnet Superiore”-Sot, dy ndeshjet e fundit të javës së 17-të
[[[Live Sport*]]@@] Bylis Ballsh Erzeni transmetim i
(transmetim i drejtpërdrejtë@@@) Erzeni Kukësi shiko live 17
KF Vllaznia - Faqja Zyrtare | Shkodra - Facebook
Spalletti: Përplasje e drejtpërdrejtë me Romën, ata dinë çfarë
Aq i bukur, aq madhështor qe ai shpërthim vullkanik, ajo ngjarje e paharruar, sa askush nuk e parashikoi dot, as më entuziastët. Por çfarë ishte? Pse ndodhi dhe si ndodhi? Si mund të cilësohet? Si mund të klasifikohet? A ka një përcaktim, një definicion? A ka një emër? Shumë fjalë janë thënë, shumë hamendje janë shprehur, shumë zhurmë është bërë.. Le të konsiderojmë, duke e marrë për lehtësi shqyrtimi, se ajo që ndodhi e ka emrin, ashtu si më së shpeshti një numër jo i papërfillshëm monitorësh, analistësh, opinionistësh, edhe shqiptarë, madje çuditërisht më të shumtët shqiptarë, zhvillimet e fundit festive të shqiptarëve i panë me drojë duke i quajtur kërcënim nacionalistik. Jam e punësuar në një institucion shtetëror qe prej vitit e aktualisht.
(((HD LIVE))) Teuta Durrës Erzeni drejtpërdrejt 14 nëntor 2022