Sparta šla do brejku a pak najednou rozhodčí řekl, že se jde kouknout. Myslel jsem, že to udělá hned. Nevím, co by se dělo, kdyby třeba Sparta dala gól, " přemítal reprezentační útočník. Video v derby hned čtyřikrát změnilo původní verdikt hlavního rozhodčího, což je český rekord. "V některých situacích to bylo samozřejmě dobře, byla proti nám ruka, na videu bylo vidět, že byla mimo vápno. To je hrozně těžké posoudit.
Trenér začal klidně, ale pak už mu ani nestačily hlasivky. Říkali jsme si ale, že musíme hlavně dát gól, a pak už se může stát cokoliv, " uvedl Škoda. Jeho celek nečekaně smazal ztrátu třemi góly od 70. minuty. Nejprve se trefil Miroslav Stoch, poté Simon Deli a v páté minutě nastavení Škoda z penalty, o které rozhodl sudí Pavel Královec až po přezkoumání faulu Lukáše Štetiny na Stanislava Tecla na videu. "V první chvíli jsem byl samozřejmě šťastný, že ji kopeme, ale pak jsem si to celé uvědomil.
Bylo to prostě šílené. Se Spartou jsem už jednou v 90. minutě penaltu kopal a tohle byla dřív moje noční můra, jít kopat v 90. minutě v takhle důležitém zápase. Naštěstí jsem to ale nějak zvládl, " oddychl si slávistický kapitán. Věřil, že rozhodčí se k penaltovému zákroku po přerušení hry vrátí. "U toho videa byl už několikrát, takže kdyby se nepodíval zrovna na tuhle situaci, tak by mi to přišlo divné.
Protože nejbližší ligové utkání hraje Mladá Boleslav na Spartě Praha až v pondělí, tak by měli kluboví lékaři dát gólmana do takového stavu, aby se mohl do branky proti Kuličovi postavit. Exsparťan Poláček zve na utkání se Spartou | Utkání 20. kola Gambrinus ligy AC Sparta Praha - FK Mladá Boleslav se hraje v pondělí 2. dubna od 17, 15 hodin. Již týden před tímto termínem bylo obsazených patnáct autobusů. Spolu s těmi, kteří pojedou vlastními auty, boleslavské fotbalisty podpoří přímo ve sparťanském hnízdě přibližně jeden tisíc příznivců s vírou, že Mladá Boleslav to na Spartu umí. Bolka TV uvádí osobní pozvánku Tomáše Poláčka, který do Mladé Boleslavi přestoupil před půl rokem právě ze Sparty Praha.
Mezi fandy bylo smutno, v hráčské kabině dusno | Obrovské zklamání zahltilo více než tisícovku boleslavských fanoušků, kteří se z Pojizeří vypravili do letenského kotle, aby v pondělním odpoledni podpořili FK Mladá Boleslav v bitvě s AC Sparta Praha. Špatná nálada po prohraném utkání se Spartou byla nejen v boleslavské části hlediště, ale i hráčské kabině. Špatná závěrečná čtvrthodinka přebila předchozí povedenou hodinu | Přestože boleslavští hráči sahali opět po sparťanském skalpu, odjeli z Prahy s debaklem. Čtyři inkasované góly v závěrečných patnácti minutách byly krutým vysvědčením defenzivní činnosti mužstva. V hlavní roli popravčího vystupoval autor dvou gólů Marek Kulič.
Druhý poločas už jsme zvládli dobře, hráli jsme, co jsme chtěli hrát od začátku. Šli jsme si za tím vyrovnáním a nakonec to fakt bylo jako vítězství. V derby stáhnout 0:3, to je neskutečné, " řekl Škoda novinářům. Výkon v první půli si nedovedl vysvětlit. "Bylo to špatné. Byli jsme všude pozdě, blbě jsme rozehrávali, blbě jsme napadali, všechno špatně. Do toho jsme si dali snad tři vlastní góly. Takže to jsem prostě nepochopil, " uvedl Škoda. "Dostali jsme v šatně slušný céres.
Další do boleslavské sítě přidali Matušovič a Došek. Za Mladou Boleslav se trefil Pecka a udržel tak sice krok s Doškem v kanonýrském pořadí, ale na bodový zisk jeho jediný gól nestačil. Bolka TV uvádí sestřih momentů z utkání na Spartě. Zraněný Miller bude na Spartu fit | Středeční trénink odnesl brankář Miroslav Miller zlomeným nosem po nezaviněné srážce s útočníkem Tomášem Sedláčkem.
Je to jako vítězství, řekl Škoda po smazání třígólové ztrátyPoprvé v historii samostatného ligového derby dokázal jeden z týmů smazat tříbrankové manko, a proto bral slávistický fotbalista Milan Škoda remízu 3:3 na Spartě jako malé vítězství. Za první poločas, který červenobílí prohráli 0:3, se ale fanouškům omluvil. "První poločas byl hrozný, to byla velká bída. Za to se musíme omluvit všem fanouškům i těm, co se o nás starají.
Boleslavští fandové na Spartě neprohráli | Navzdory prosluněnému pondělnímu odpoledni lákajícímu k jarním pracím na záhumenku a přímému přenosu České televize se z Mladé Boleslavi do Prahy vypravilo osmnáct plně obsazených autobusů a nespočet osobních automobilů na ligový fotbal Sparta - Mladá Boleslav. Přibližně tisícovka boleslavských příznivců byla v celkové návštěvnosti přesahující čtrnáct tisíc lidí slyšet po celé utkání. Fotbalisté FK Mladá Boleslav sice na Spartě prohráli, ale fandové v hledišti nikoliv. Stejného názoru je i generální ředitel boleslavského fotbalového klubu Jaromír Šeterle:Uhrin: Zajimavé utkání, ale ne pro nás | Skončila dohrávka 20.
Florbal Mladá Boleslav (@florbalmb) • Instagram photos and
kola Gambrinus ligy AC Sparta Praha - FK Mladá Boleslav 4:1. Když do tiskového střediska sparťanského stadionu na Letné přicházeli trenéři obou týmů, boleslavský Dušan Uhrin byl k politování. Vůbec se mu totiž nedařilo skrýt rozčarování nad kolapsem svého týmu, jenž se z nadějného vedení 1:0 propadl do debaklu 1:4.
Ifortuna.cz | Fortuna Game
(SPORTOVNÍ TV) Boleslav Brno koukněte se živě 29.01.2023
(SPORTOVNÍ TV) Plzeň Hradec Králové koukněte se 28 ledna
Šašek počmáranej [akordy a text na Supermusic]Csus2Koukněte Cna toho HfintiH7la, Dmisus4pod krkem Dmižlutého G6motýGla Dmisus4zelenej Dmiklobouček G6do týGla Dmi7šoupne si na G7bílGou CplešG7, C, G+ Csus2I když ten Ctralalák Hpadá H7mi, Dmisus4hlavně že Dmivyhrává G6barvaGmi Dmisus4hlavně že Dmivyhrává G6barvaGmi, Dmi7zase jsem G7šťastnej Gjak CvešC7 Co po mne Fchceš, pravdu, či Fmilež skus ty dvě Crozeznat a pak se C7směj Barevný Fsvět láme mi Fmihřbet Cpřesto chci být Hšašek Dmi7počmáraG7nej Ucho mi hryzou jak oplatku, s rozběhem kopou mne do zadku Tvrděj, že všechno je v pořádku, když mi daj mizernej plat Když ale koukám se na lidi, všechno tak černě zas nevidím, všechno tak černě zas nevidím, ještě se dovedem smát Takže se snad není co bát, úzkost ma tlapy jak Cassius Clay Ten věčnej strach na miskách vah, převážit chce šašek počmáranej Kampak tam ve světě rozumu, strkat prý své nosy na gumu, určitě od rumu z konzumu tak strašně červené jsou Ptám se však tebe, náš osude, co bude až tady nebude, co bude až tady nebude dojemně pitomá šou Bláhová šou, šaškové jdou barevnou naději vytřískat z ní Hledáme brod uprostřed vod my věční šaškové počmáraní Ptám se však.....
Kometa Brno, Vítkovice Ridera, Mladá Boleslav | Český hokej